TEST
222020jun
Dette skal du vide om CBD-olie mod forkølelsessår

Dette skal du vide om CBD-olie mod forkølelsessår

Forkølelsessår er en kosmetisk, generende hudlidende, som kan påvirke patienten både fysisk og mentalt. 

Ifølge Sundhed.dk er det primært børn, som rammes af infektionen, der forårsager sår og blister ved munden. Når først du er blevet angrebet af infektionen, vil virussen befinde sig i din krop, og du vil være mere udsat for at få udbrud med forkølelsessår i fremtiden.

CBD-olie mod forkølelsessår

Mens specialcremer kan forkorte udbruddene, kan de ikke behandle dem. 

Vil du styrke kroppen, så den i højere grad bliver i stand til at slå virussen ned, kan du gøre brug af CBD-olie mod forkølelsessår. 

Sådan kan CBD-olie hjælpe dig i forhold til udbrud af forkølelsessår

Cannabisolie er kendt for sine sundhedsfremmende og antiinflammatoriske effekter, der har betydning, når det kommer til at slå virusangreb ned i kroppen og forbygge sygdomme. Lægemiddelstyrelsen er den instans, som regulerer ordningen med lovlig, medicinsk cannabis i Danmark.  

På Lægemiddelstyrelsens hjemmeside fremgår det, at CBD-olie blandt andet bruges til behandling af virus i kroppens system og til genopbygning af et sundt og stærkt immunforsvar. 

Udviklingen af forkølelsessår hænger hos mange patienter sammen med et dårligt immunforsvar. Når det ikke fungerer optimalt, kan det ikke hæmme skadelige bakterier i at formere sig i kroppen. 

Cannabisolie er ikke et helbredelsesmiddel mod forkølelsessår, men den sundhedsfremmende olie kan være med til at gøre dine angreb mindre intense og mere kortvarige.

Hvordan skal jeg tage CBD-olie mod forkølelsessår?

Det er vigtigt, at du er omhyggelig med at købe, anvende og dosere din olie. Du skal i særdeleshed forholde dig til anvendelsen. Mens olien i andre tilfælde kun skal indtages oralt, kan den i dette tilfælde med behandling af forkølelsessår både påføres blisterne omkring mundvigene og indtages som kosttilskud.

Den største effekt opnår du, når du kombinerer anvendelsen med påføring og indtagelse.

Brug en ren og tør vatrondel og hæld et par dråber af din olie ud på den. Dup sårene omkring munden og undgå berøring med dem herefter.

Når du gør olien til en del af din sunde livsstil, nærer du kroppen med de aktive enzymer fra cannabisplanten, som har positiv indvirkning på dit immunforsvar. 

Du kan indtage din olie på flere måder:

  • Dryp et par dråber olie under din tunge hver morgen og aften
  • Brug cannabis olie i kapselform og indtag den som ethvert andet kosttilskud
  • Dryp et par dråber olie ned i halsen og skyl efter med vand

Hvilken indtagelsesmetode der er den bedste, afhænger af dine ønsker. Du skal sørge for at indtage olien udenfor dine måltider. Hvis du indtager CBD-olie i forbindelse med et måltid, vil du opnå mindre effekt, da kroppen vil fokusere på at forarbejde maden – og ikke gøre brug af de nærende olier. 

Kilde: Hellomd.com

Opsummering af effekten ved at bruge CBD-olie mod forkølelsessår

CBD-olie mod forkølelsessår

CBD-olie kan blive et effektfuldt middel til at opnå, at der går længere tid mellem dine udbrud og forkorte tiden for hvert udbrud. Olien kan ikke eliminere virussen i kroppen, men den kan give dig større trivsel og mere frihed i kraft at, at du rammes mindre hyppigt og mindre intensivt i fremtiden.

Du opnår den største effekt ved at duppe olien på dine sår, når du har udbrud og indtage olien som et kosttilskud. Det gælder dog om at finde de bedste produkter. Du kan altid altid finde cannabisolie i høj kvalitet på danske webshops som Raworganics, EDOA og Nordicoil. Vælg din cannabisolie med omhu og køb altid produkter, der er fremstillet på certificeret hamp. 

Se også denne artikel på hovedbunden.dk: ForkølelsessårLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.