Aldrig Mere Forkølelsessår

Den ultimative guide til en liv uden forkølelsessår og herpes virus

 


 

SIG FARVEL TIL HERPES VIRUS I DAG


 GÅ TIL BETALING

 Du får en dybdegående guide til, hvordan du behandler og forebygger herpesudbrud bedst muligt. E-bogen er en praktisk guide, som bygger på veldokumenterede undersøgelser og personlige erfaringer.


 

 

Unikke og simple teknikker
Bogen forklarer effektive behandlingsmetoder, og simple forebyggelsesteknikker der gør underværker
medicin
Videnskabelig tilgang
Ingen gætterier og dårlige husråd. Bogens tilgang tager afsæt i klinisk dokumenterede undersøgelser.
images3
Tilfdredshedgaranti
Hvis du er utilfreds og stadig oplever symptomer efter 90 dage, refunderer vi dine penge

Hvem står bag denne e-bog? 

Jeg hedder Anne Nørregaard, og arbejder som selvstændig sundhedskonsulent. Jeg har selv været alvorlig plaget af forkølelsessår. Som mindre havde jeg det hver måned, og ofte rigtig slemt. Forkølelsessår var et seriøst problem for mig. Det kløede, sviede, var ømt, gjorde ondt, blødte. Men værst af alt - det var pinligt, og jeg følte mig grim og uden selvtillid.
En dag fik jeg nok, og besluttede mig for at finde ud af, hvordan jeg definitivt kunne slippe for de grimme blærer og sår på læben. 
Dette blev startskuden til hjemmesiden, forkoelelsesssaar.dk, som jeg byggede op i løbet af 2013 gennem timevis af research på nettet.
Hjemmesiden er stadig blot en stor mængde information, og viser ikke hele sandheden. 
Massiv research omsat til konkret guide 
E-bogen er bygget på den viden, jeg har opbygget gennem de seneste år, hvor jeg har arbejdet med emnet. Desuden har jeg qua min hjemmeside foretaget nogle undersøgelser, af deraf dannet mig et både kvalitativt og kvantitativt billede af, hvad der virker bedst for andre HSV-smittede.
Gennem timevis af research både online og i danske og amerikanske fagbøger, afhandlinger om emnet, spørgeundersøgelser og ekspertinterviews, har fået kogt essensen ned i en trin-for-trin guide. 

Kort sagt, er denne e-bog resultatet af mange hundrede timers fagligt research. 

smukt smil Name
Company 

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt.

smukt smil Name
Company 

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt.