TEST
172014jul
Immunboost: Ny Juice-kur virker mod forkølelsessår

Immunboost: Ny Juice-kur virker mod forkølelsessår

Denne artikel handler om den hidtil mest effektive metode, vi har erfaret, i forhold til forebyggelse af herpes og forkølelsessår. Det er en kæmpe nyhed, og metoden er en ny detox juicekur fra Unplugged Juice. Forkølelsessår kommer som bekendt oftest, når kroppens immunforsvar er svækket. Denne juicekur sørger for, at dette ikke sker for dig.


Kuren har vist sig at være god for utrolig mange ting. En af disse er, at kuren booster kroppens egne forsvarsmekanismer og udrenser kroppen for affaldsstoffer. Det har vist sig at have en særdeles god effekt på kroppens evner til at bekæmpe herpes virus både 1 og 2.

Hvad er Juice Detox Kur?

Unplugged Juice Detox Kur, er en sundhedskur, hvor man i 3-15 dage udelukkende indtager super sunde juice-mixes. Konceptet er, at man bestiller en kur online, og får juicen leveret til døren hver eneste dag. Alle juice’ene er sammensat af sunde frugter og grønsager.

Man skal drikke 6 x 0.5 liter juice i løbet af dagen. For det bedste resultat skal man drikke alle 6 juice om dagen foruden masser af vand. Ingen mad, kaffe slik eller andet må nydes under kuren for at opnå det bedste resultat. 

Detox betyder udrensning. Og det kan måske lyder en smule negativt. Men det handler om, at man via juice kuren får udrenset kroppen får affaldstoffer og andre uhensigtsmæssige stoffer i hele fordøjelsessystemet.

Juicen er koldpresset, hvilket betyder, at juicen indeholder 8 gange så mange enzymer og vitaminer. Dette er også grunden til, at man rent faktisk kan leve af juicen uden supplerende fødevarer.

Med andre ord, kan du med en juicekur ikke blot rense din kroppe for affaldsstoffer og kick-starte en ny og sundere livsstil, du kan også styrke dit krops forsvar mod herpes virus og undgå forkølelsessår i fremtiden.

Effekten af kuren er naturligvis afhængig af, at du følger de guidelines, som hører med til kuren. Det er klart, at en 15 dages kur, giver væsentlig større effekt end en 3-dages kur, men alle kurene har vist særdeles positive virkninger.

Forstå Herpes og smitte – læs her 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.