om os billede

Jeg har et indgående kendskab til Herpes Simplex Virus. For nogle få år tilbage var jeg selv et offer for forkølelsessår. Jeg havde det nærmest hver måned – og var derfor ramt af udbrud omkring munden næsten hele tiden i visse perioder. Jeg ved derfor om nogen, hvordan det er at være angrebet af denne irriterende virus med de grimme sår til følge.

I dag har jeg aldrig forkølelsessår længere. Og det er ikke fordi, jeg har fundet én bestem hemmelighed for at undgå det. Det er en række teknikker, produkter og gode råd, som jeg har læst og testet mig frem til. Jeg lever i dag uden forkølelsessår, og det frier mig fra at måtte pjække fra skole eller arbejde, at måtte kigge ned i jorden, eller miste selvtilliden og ikke kunne kigge folk i øjnene.

Jeg har lavet denne hjemmeside for at give alle jer andre muligheden for at lære, hvordan man undgår forkølelsessår i fremtiden. Jeg gør det fordi, jeg ved hvor slemt det er at have det.

Jeg giver anmeldelser og guides af diverse produkter og metoder. Herunder bedømmelse af produkter som Zovir, Aciclovir, Compeed, ViruLite, Herpotherm, Herpavir, Herpecin, Acivir, Citron Melisse Pomade, Tea Tree Oil og mange flere. Så du selv kan finde ud af, hvad der passer dig bedst. På den måde sparer du dig selv for tid og penge, da arbejdet er gjort for dig i forvejen.

Min viden er bygget på empirisk data, fagbøger, e-bøger, amerikanske medicinfirmaers hjemmesider, doktorkonsultation, produktanvendelse, viden om kost, helse og vitaminer, og meget mere. Alle anmeldelser og produktbeskrivelse er min subjektive vurdering, baseret på den viden jeg har opbygget. Mange af de links der guider brugeren til de respektive webshops er affiliate links, hvilket betyder at det reelt er reklameret indhold, forstået på det måde, at ejeren af hjemmesiden modtager en provision for hvert salg denne hjemmeside genererer indirekte. Dette ændrer dog ikke på det faktum, at hjemmesiden har til formål at hjælpe brugeren bedst muligt. Indtægterne bruges på de udgifter der er forbundet med siden.

Denne hjemmesidens eksistensgrundlag er at skabe en portal på nettet, som samler alle de bedste informationer om forkølelsessår og andre hudsygdomme. Missionen er at hjælpe alle de mange danskere, som er smittet af herpes med at undgå forkølelsessår i fremtiden og behandle deres udbrud.

Vigtig juridisk information

Forkoelelsessaar.dk erstatter ikke professionel rådgivning, og/eller konsultation af læge eller andet personale med relevant uddannelse. Indholdet bør anvendes, når man har fået sin diagnose hos lægen. Forkoelelsessaar.dk fraskriver sig ethvert ansvar, som kan opstå i forbindelse med brug eller misfortolkning af denne informationsside. Forkoelelsessaar.dk kan på ingen måde drages til ansvar – direkte eller indirekte – for nogen skader eller gener, der måtte være konsekvensen af brugen eller misbrugen af informationer indeholdt eller forudsat i disse dokumenter. Svar på spørgsmål og øvrigt indhold på Forkoelelsessaar.dk er udelukkende til informationsbrug.

Oplysningerne må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Forkoelelsessaar.dk kan ikke kraftigt nok opfordre alle brugere med helbredsproblemer om altid at søge læge. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om dit helbred, bør du altid konsultere en læge, før du indleder en behandling. Indholdet på Forkoelelsessaar.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser eller fastlægge behandling.

Alt materiale på disse sider tilhører ophavsretligt Forkoelelsessaar.dk – også indlæg i form af spørgsmål skrevet af vores brugere. Materialerne må ikke kopieres, sælges, distribueres eller på anden måde gengives uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra Forkoelelsessaar.dk.

Læs betingelser betingelse for handel (salg af e-bog) 

Se kontaktinformation 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *