Af Jakob Sørensen

Senest revideret d. 11. december 2019 .

Om Forkoelelsessaar.dk

Forkoelelsessaar.dk er en informationsside om forkølelsessår og herpes virus.

Forkoelelsessaar.dk drives som en blog, der bringer gennemarbejdede artikler om forkølelsessår og andre relaterede lidelser. Vi er ikke et akademisk foretagende, og vores artikler er af samme årsag ikke udarbejdet af læger.

I stedet har vi valgt at formidle viden på et let forståelig sprog bygget samt deling af vores egne erfaringer suppleret med viden, der bygget på en samling af tilgængelig information herunder empirisk og kvalitativ data, fagbøger, videnskabelige artikler mv.

Forkoelelsessaar.dk er et samlingsted for danskere smittet med forkølelsessår, hvor vi samler al relevant viden ét sted i et let spiselig sprog med konkrete råd og forslag.

Alle råd er således baseret på subjektiv vurdering såvel som medicinsk dokumentation.

Hvem står bag siden?

Forkoelelsessaar.dk ejes og drives i dag af:

Obsidian Media ApS
CVR: 40483667
Nørre Allé 22,
8000 Aarhus

Hvad er baggrunden hjemmesiden?

Forkoelelsessaar.dk blev oprindelig lavet som en hjemmeside, der delte personlige erfaringer med forebyggelse og behandling af forkølelsessår.

Løbende har det udviklet sig fra at være en privat blog/hjemmeside til at være et reelt medie, hvor der blev behov for mere gennemarbejdet og videnskabelig underbygget indhold. Dette har betydet, at Forkoelelsessaar.dk’s artikler i dag er skrevet på baggrund af mange hundrede timers research, men samtidig også, at siden har enkelte reklameaftaler for at dække udgifterne.

Vigtig juridisk information

Forkoelelsessaar.dk erstatter ikke professionel rådgivning, og/eller konsultation af læge eller andet personale med relevant uddannelse. Indholdet bør anvendes, når man har fået sin diagnose hos lægen. Forkoelelsessaar.dk fraskriver sig ethvert ansvar, som kan opstå i forbindelse med brug eller misfortolkning af denne informationsside. Forkoelelsessaar.dk kan på ingen måde drages til ansvar – direkte eller indirekte – for nogen skader eller gener, der måtte være konsekvensen af brugen eller misbrugen af informationer indeholdt eller forudsat i disse dokumenter. Svar på spørgsmål og øvrigt indhold på Forkoelelsessaar.dk er udelukkende til informationsbrug.

Oplysningerne må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af uddannet og godkendt læge. Forkoelelsessaar.dk kan ikke kraftigt nok opfordre alle brugere med helbredsproblemer om altid at søge læge. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om dit helbred, bør du altid konsultere en læge, før du indleder en behandling. Indholdet på Forkoelelsessaar.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser eller fastlægge behandling.

Alt materiale på disse sider tilhører ophavsretligt Forkoelelsessaar.dk – også indlæg i form af spørgsmål skrevet af vores brugere. Materialerne må ikke kopieres, sælges, distribueres eller på anden måde gengives uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra Forkoelelsessaar.dk.

Se kontaktinformation 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.