TEST
82014jan
Særlig proteinpulver kan forebygge herpes

Særlig proteinpulver kan forebygge herpes

Rigtig mange danskere tager kosttilskud i forbindelse med deres træning. Især proteinpulver, proteinshakes og proteinbarer er særdeles populært at  indtage før, efter eller under træning. Det har da også sine fordele i forhold til genopbygning af muskler. Mange er også nervøse for, om der er eventuelle sundhedsmæssige bivirkninger ved at tage proteinpulver. Svaret er simpelt:

Nej, det er der ikke. Tværimod! 

Er du plaget af herpes virus som f.eks. forkølelsessår, så kan du faktisk have nogle helbredsmæssige fordele ved at tage kosttilskud som proteinpulver. Linus Pro har lavet et højkvalitets-proteinpulver, som har en høj biologisk værdi, men vigtigst af alt, så den en rigtig god balance af aminosyrer, i forhold til at forebygge herpes virus.

Højt indhold af Lysin – lav indhold af Arginin

Det er bevist ved flere studier, aminosyren Lysin er vigtig i både forebyggelse og behandling af forkølelsessår. Specilinus pro whey proteinelt når det kommer til forebyggelse, er det vigtigt at indtage et højere indhold af Lysin end Arginin. Begge aminosyrer findes i alle proteinrige fødevarer, hvor f.eks. kød, fisk og mælkeprodukter er rige på Lysin, mens korn, bønner, nødder, kerner etc. er rige på Arginin. Det er svært at opretholde en positiv Lysin-balance altid uden at tage kosttilskud.

Linus Pro laver proteinpulver af høj kvalitet. Deres mest populære proteinpulver I Danmark er WHEY100 der indeholder 76 g protein per 100 g. Det fantastiske ved produktet i dette tilfælde er, at det har en rigtig god aminosyreprofil i forhold til forebyggelse med herpes infektion.

WHEY100 med jordbærsmag indeholder 9600 mg Lysin og kun 2100 mg Arginin per 100 g. Med andre ord bidrager en daglig shake med denne proteinpulver til at forebygge mod herpes virus hjælp af en positiv balance af Lysin. Udover jordbær kan du også finde proteinpulver med blandt andet chokoladesmag. Mørk chokolade med et højt kakao indhold kan desuden hjælpe på din blodcirkulation hvilket fremmer din træning og din resultater.

Du kan læse mere om Lysin mod forkølelsessår her

Andre kosttilskud, der kan være relevante i kampen med herpes-virus er Longo Vital, Zink, C-vitamin, Cat’s Claw – du kan købe dem i de fleste helseforretninger – eller på Helsebixen.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.