I april 2016 kom Virulite endelig til Danmark. Produktet er udviklet af læger, og har klinisk dokumenteret virkning påvist i 3 forskellige undersøgelser. De personer som har prøvet behandlingsproduktet, fortæller alle at forkølelsessåret aldrig udvikler sig til blærer, hvis de starter behandlingen allerede i en tidlig fase. Bliver behandlingen startet efter der er opstået blærer er effekten langt bedre end hos andre produkter som creme, plaster og tabletter, hvor helingsperioden bliver nedsat med 1-2 dage ifølge dokumenterede undersøgelser – Virulite nedsætter helingsperioden med 3 hele dage, hvilket er i sig selv er branchebrydende. Det er det mest effektive produkt mod forkølelsessår, som vi har set ind til videre.

Kort sagt giver Virulite Lysterapi:

  • Ingen sår eller blærer ved tidlig behandling
  • 3 dages kortere helingstid
  • Færre symptomer og flottere heling af såret
  • Behandling uden cremer, plaster, eller pille
  • Forebyggende – jo flere behandlinger, des færre udbrud
  • Fuld returret og pengene tilbage, hvis du ikke er tilfreds

Virker før og efter blærer

Mange produkter i dag er ineffektive, når først blærer er brudt ud, og har kun virkning, hvis der behandling i allerførste stadie. Ikke alle oplever det første stadie, hvor der er summen eller prikken i et område på læben. Det betyder de først har mulighed for at behandle, når læben er hævet og rød og de første blærer så småt begynder at komme frem. Disse personer har derfor en helingstid på mindst en uge, da de traditionelle produkter ikke kan hele et forkølelsessår, hvor blærer først har vist sig.laser mod forkølelsessår

Virulite kan heller ikke hele et sår fra den ene dag til den anden. Lysterapi-apparatet har dog vist sig at være særdeles effektivt i den første fase, hvor tidlig behandling for langt de fleste betyder, at der aldrig kommer et forkølelsessår. Dem der først starter behandling efter de første symptomer har vist til på læben, vil opleve at lysterapi er utrolig effektiv i bekæmpelsen er virus, da det nedsætter tiden med et forkølelsessår med tre dage.

Undgå pinligt sår

Ved at behandle med lysterapi-apparatet 3 gange dagligt i 3 minutter af gangen dæmpes herpes-virus samtidig med at kroppen eget immunforsvar styrkes. Det medfører ikke blot en helingstid, som er 3 dage kortere, men også generelt mindre synlige symptomer i perioden. Med Virulite undgår du altså et stort grimt sår, som er kendetegnet ved et forkølelsessår. Tidlig behandling er som nævnt præventivt, så du undgår symptomer, og jo længere tid du venter jo tydeligere ved såret altså blive – som ved alle andre produkter. Lysterapi adskiller sig dog ved, at helingstid generelt er kortere og symptomerne er mindre.

Fuldt tilfredshed eller pengene igen

Amazon.com, som er den billigste forhandler af Virulite, tilbyder at give pengene tilbage til alle kunder, som ikke er tilfredse med produktet det første halve år. Det bekræfter, at de står ved at produktet er af høj kvalitet, og lever op til forventningerne. Mange – inklusiv redaktionen – her på siden undrer sig over, hvorfor man ikke har hørt om Virulite før. Det er der nok to gode grunde til.

1) Virulite er relativ nyt i Danmark, da det kom april 2016.

2) Folk melder positivt tilbage til forhandleren, men det er ikke noget de råber højt omkring, da det for mange er et pinligt problem.

bestil her knap link til forhandler

Er Virulite dyrt?

Virulite er rigtig god investering. En pris kr. 875,- er godt givet ud, da den rent faktisk giver hurtig behandling af forkølelsessår. Forsimplet set, kan man sige, at det er mange penge at betale for et produkt. Det er dog vigtigt at understrege, at Virulite kan bruges igen og igen. Det kører på batteri, og har en lang levetid. Når batteriet et dødt, kan man blot sætte nye i. Derfor er Virulite en langsigtet løsning til dig, der lider af forkølelsessår. Du slipper for at bruge penge på dyre cremer og tablet-behandlinger. Med en god besparelse på disse produkter, samt en bedre behandling, så har vi vurderet at Virulite er en rigtig god investering

Derfor giver Forkoelelsessar.dk Virulite vores fulde anbefaling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.