Forkølelsessår opstår typisk i forbindelse med, at din krop er angrebet af virus og bakterier og dit immunforsvar derfor er svækket f.eks. i forbindelse med en forkølelse – deraf navnet: forkølelses-sår.

Nogle mennesker har rent genetisk stærkere immunforsvar end andre, så det kan derfor variere meget fra person til person, hvor ofte man får det.Sund mad hjerte Mens nogen kun har det én gang i hele deres liv, er der mennesker der lider af det hver måned – hvilket for dem betyder, at de døjer med et nyt angreb af herpes, næsten så snart det forrige angreb ophørte.

→ Lysin-piller kan nedkæmpe og forebygge forkølelsessår

Er du en af de mennesker, som ofte rammes af forkølessesår, er det ekstremt vigtigt at styrke din krops eget immunforsvar, da det i høj grad er med til at holde herpes-virussen væk.

Forkølelsessår i munden holdes væk ved hjælp af en sund og rask krop. Mange vitaminer, mineraler og anti-oxidanter er med til at opnå og styrke dette. Gode og sunde kostvaner er derfor afgørende for at undgå forkølelsessår i fremtiden. Men der er også mange andre faktorer, der spiller ind.

→ Med sundhed bekæmper du forkølelsessår

Under “forebyggelse af forkølesessår”, får du en lang række gode råd til at undgå forkølelsessår – følger du disse råd til punkt og prikke, så kan du nærmest være sikker på, at du meget sjælden eller aldrig vil blive ramt af det igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.