TEST
12015feb
Tea Tree Oil mod forkølelsessår

Tea Tree Oil mod forkølelsessår

Der er  de senere år blevet forsket meget i Tea Tree Oil, og det har vist sig at være et særdeles effektivt middel mod forkølelsessår. Blandt andet påvist i studier ved Universitetet i Heidelberg og Cairo. Undersøgelse viste effektivitet mod både Herpes Simplex 1 og 2 (labial og genital herpes).

Hvad er Tea Tree Oil?

Tea Tree Oil er en æterisk (koncentreret) planteolie. Det har eksisteret i et stykke tid, men først i det seneste årti har man fået øjnene op for dets helbredende fordele. Olien er udvundet fra en plante hjemmehørende i Australien, og kan ikke findes naturligt andre steder.

5 helbredende fordele ved Tea Tree Oil

  1.  Undersøgelser har dokumenteret, at olien har antiviral virkning. Den går ind og nedbryder herpesvirus i cellerne inden, udbruddet begynder at sprede sig.
    Tea Tree Oil Dråbe Billede
  2. Veldokumenteret antibakteriel virkning. Hvilket er meget hensigtsmæssigt, fordi forkølelsessår åbner op for både bakterielle angreb, der gør os sårbare for større udbrud.
  3. Bakterier kan ikke udvikle resistens over for det, fordi olien er så bredspektret. Den indeholder nemlig over 70 virksomme stoffer.
  4. Kan blandes op med andre mildere olier. Den antibakterielle virkning virker allerede under 10% opløsning.
  5. Olien heler hud naturligt, og hjælper derfor i sårhelingen. Desuden er det godt imod acne, psoriasis, hudorme og andre hudsygdomme.

Andre om Tea Tree Oil mod forkølelsessår

Jeg har samlet en række holdninger til, hvordan Tea Tree Oil hjælper mod forkølelsessår i diverse fora på nettet. Generelt er der rigtig positive tilbagemeldinger, men en enkelt dog påpeger mulige allergiske reaktioner, som ligeledes er nævnt senere i denne blog.

Min datter har det og får det i perioder, vi er gået bort fra alt apotekercream efter, at jeg prøvede Australian Bodycare Tea Tree Oil på hende, det forsvinder og meget hurtigere og healer meget flottere” Den 17. Februar 2011 på: Vegatarkontakt.dk

Tea Tree Oil er ekstremt allergiprovokerende, så hvis man er allergiker – som jeg, så skal man prøve at undgå det. Alle bør bruge det med forsigtighed, især i ansigtet.” Den 17. Februar 2011 på Vegatarkontakt.dk

Nu har jeg brugt Tea Tree Olien hele dagen og den hjælper, føles det som om. Det svier hvertfald, har et ude i siden også lagde jeg mærke til.” Den 26. januar 2012 på Heste-nettet.dk

Fandt ud af det med tea tree oil for et par år siden – det er meget bedre end Zovir, som aldrig har virket på mig. The Body Shop har sådan en blemish stick med koncentreret tea tree oil, så hav den med. Det er ret effektivt.” Den 23. januar 2010 på Woman.dk

Jeg smører forkølelsessår med tea-tree oil, det plejer at hjælpe!” Den 29. januar 2007 på dindebat.dk

Aloevera og tea tree oil er også godt, og har også en E-vitaminsalve jeg smører med. Longovital eller vitamun. Og især C-vitamin. Plejer at øge dosis af C-vitamin når jeg har sår, det hjælper også lidt på det.” Den 3. juni 2007 på bryllupsklar.dk 

Hvordan bruger man Tea Tree Oil mod Herpes?

Det er meget vigtigt, at man IKKE indtager olien. Det er altså hverken spiseligt eller drikkeligt. Det skal blot påføres det angrebne område ved læben, næsen, hagen eller kinden.

Opmærksom på mundsår

Folk med følsom hud bør bruge en fortyndet opløsning af olien. Det kan fortyndes i vand ved at gøre en vatpind våd og derefter dryppe en dråbe Tea Tree Oil på vatpinden inden det påføres det angrebne område.

En anden mulighed er at blande olien op med f.eks. Aloe Vera, som også har nogle gode effekter, og på den måde kombinere fordelene ved to produkter. Man ved dog aldrig helt, om det har samme virkning, hvis det blandes. Aloe Vera og Tea Tree Oil er dog ikke skadeligt.

OBS: Det er meget vigtigt, at understrege, at det har vist sig, at en del mennesker har udvist allergiske reaktioner mod Tea Tree Oil. Derfor anbefales det at afprøve det først på et afgrænset hudområde.

Hvor kan jeg købe Tea Tree Oil?

Det mest anbefalelsesværdige sted at købe Tea Tree Oil i både høj kvalitet og billig pris er hos Med24. Deres webshop har desuden andre gode produkter med Tea Tree Oil og Citron Melisse, så det kan kombineres for at slippe for at betale for meget i fragt per produkt.

 

Se hvordan Tea Tree Oil klarer sig i vores produkt-vurderings-tabel nedenfor.  

Forkoelelsessaar.dk henviser kun de mest troværdige og seriøse webshop, hvor der er høj brugertilfredshed og ingen dårlige erfaringer. Vi ønsker at gøre det nemmest muligt for brugeren, og linker derved kun videre til hjemmesider, vi kan stå inde for. Disse udvalgte webshops er de billigste priser online på de forskellige kategorier med høj performance på Trustpilot:

Produkter til behandling Pris Pris per behandling Vurdering
Vectavir kr. 49,95 kr. 12,48 ★★
Tea Tree Oil kr. 80,00 kr. 4,00 ★★★★★
Zoviduo kr. 69,70 kr. 17,43 ★★★
Zovir kr. 53,95 kr. 13,25 ★★
Acivir kr. 31,95 kr. 7,99 ★★
Compeed kr. 79,95 kr. 26,65 ★★
Produkter til forebyggelse  Pris Pris per behandling  Vurdering
Læbepomade Propolis fra Naturdrogeriet kr. 29,50 kr. 0,33 ★★
Longo Vital Classic kr. 182,50 kr. 2,28 ★★★★★
Eight Hour Creme fra Elizabeth Arden kr. 149,00 kr. 0,20 ★★★
Citron Melisse Læbepomade kr. 42,95 kr. 0,36 ★★★Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.