TEST
152017feb
Virulite – Endelig et produkt der virker

Virulite – Endelig et produkt der virker

Virulite blev endelig lanceret i Danmark tilbage i foråret 2016! Siden er produktet blev forbrugernes mest populære valg mod forkølelsessår. Virulite er det hidtil tætteste vi kommer på en kur mod forkølelsessår og herpes. Virulite er et simpelt apparat, som med et terapeutisk infrarødt lys kan behandle en infektion så effektivt, at du i de fleste tilfælde undgår et synligt udbrud.


Effektivlipzor mod forkølelsessår
Den bedste behandlingsform på markedet. 4 dage hurtigere behandling af udbrud.


Præventiv
Fjerner forkølelsessåret i opløbet ved tidlig behandling.


Forebyggende
Styrker cellerne lokalt. Medfører sjældnere udbrud ved gentagne behandlinger.


Dokumenteret
Det er udviklet af læger og klinisk dokumenteret for sin unikke effekt.


Tilfredshedgaranti
Producenten er så sikre, at de giver alle utilfredse kunder deres pengene retur.Denne side er anmeldt af: Jasmin F. Winther 10/10

Hidtil mest effektive middel mod forkølelsessår

Virulite er præventiv, forstået på den måde, at hvis man bruger det allerede i den første fase, hvor man oplever den prikkende fornemmelse, så oplever man aldrig at få udbrud. Tilmed kan produktet forkorte helingsperioden med 3 dage, hvis man bruger det efter man har fået de første symptomer i form af hævelse, rødme og sviende blærer. Virulite er altså både effektiv både under, og efter stadiet med den prikkende følelse.

bestil her knap link til forhandler

✓ Dokumenteret effekt mod herpes-virus
✓ Få fri fragt via linket ovenfor

Der findes endnu ingen andre produkter, hverken piller, plaster eller creme, som forkorter helingsperioden så markant, og derfor er dette produktet rigtig gode nyheder for alle der lider af forkølelsessår. Foruden jo mere man bruger produktet, jo sjældnere opstår forkølelsessår i det område. 

Det siger kunderne om Virulite:   

  • Jeg får forkølelsessår mindst 4 gange om året. Hver gang der skiftet årstid eller jeg bliver syg. Nu har jeg haft Virulite i 6 måneder, og jeg har stadig ikke haft en synlig sår – selvom der har været optræk flere gange. Skønt produkt!
  • De ulækre forkølelsessår har været en plage for mig i mange år. Jeg har seriøst prøvet næsten alle metoder. Virulite er klart det, som har virket bedst for mig. I starten var jeg meget skeptisk, men må indrømme det virker super godt!
  • Meget kort… Jeg er før blevet drillet i skolen fordi jeg havde forkølelsessår. HADER FORKØLELSESSÅR. Siden jeg har købt denne Virulite har jeg ikke haft seriøse udbrud. Næsten hver gang kan jeg tage det inden det bliver slemt. Derfor skriver jeg denne anbefaling. Så andre kan få samme oplevelse som mig. Jeg var skeptisk for produktet, men prøvede det fordi...
  • Denne lille gadget virker fantastisk for mig til hurtig heling af forkølelsessår på læberne. Så snart jeg føler, at snurrer på min læbe henter jeg min Virulite og behandler med dem så hurtigt som muligt. Det sparer mig for at makke med de forskellige cremer, og ja, jeg tager den altid med i min håndtaske, så jeg er er forberedt. Før havde jeg ofte grimme forkølelsessår –...

Fordele og ulemper ved Virulite

Der er fordele og ulemper ved at alle produkter mod forkølelsessår. Mens mange tablet-behandlinger er effektive er de både dyre og giver flere bivirkninger, Zovir creme kan virke godt for nogen, men falder let af, mens Compeed har sine mangler i fasen med sviende blærer.

Med Virulite har vi at gøre med et produkt, hvor det umiddelbart ser ud til at være svært at finde ulemperne. En ulempe kan være, at Virulite modsat mange andre produkter er svært at have med i lommen, mens prisen for produktet med sine 995 kr. kan være dyrt som engangsbeløb. Det skal dog siges, at det er meget billigere end andre produkter, hvis vi kigger pris per behandling, da det kan bruges igen og igen modsat plastre, piller og cremer. Desuden arbejder Amazon, der sælger produktet, om en afdragsordning, så alle interesserede kan få råd til en Virulite. 

Kan det også bruges mod Herpes Type 2?

Svaret er ganske enkelt: Ja. Lyset fra Virulite virker effektivt mod Herpes Virus både type 1 (forkølelsessår) og type 2 (herpes på kønsdelene). Lysapparetet er det mest hygiejniske produkt, da det ikke kommer direkte i kontakt med huden. Af samme årsag er det et rart produkt at have mod herpes i kønsdelene, da det det ofte kan være svært at bruge cremer eller plastre her. Man skal dog stadig huske altid at tørre apparatet af med en disinficerende klud efter brug for at være sikker på, at man ikke smitter sig selv andre steder på kroppen.

Hvordan virker det?

Virulite virker helt ind i cellerne og frigiver koncentreret energi til dem. Laserlyset trænger dybt ind i vævet, helt ind til den enkelte celle, hvor det foruden hæmning af både smerte og betændelse også medfører øget frigivelse af forskellige byggematerialer fra cellerne, og frigiver affaldstofferne fra dem.

Med andre ord, går lyset/laseren ind og styrker kroppens immunforsvar på et lokal område - i dette tilfælde omkring læberne (eller på penis eller vagina ved Herpes Type 2). Cellerne i læberne begynder faktisk at arbejde hurtigere og dele sig i dette pågældende områlipzor laser virkning cyklusde. Herefter reparerer huden sig selv markant hurtigere, hvorfor der sker en hurtigere heling af f.eks. et forkølelsessår. Laseren virker faktisk også mod andre gener som bumser, svamp etc. men Virulite apparatets bølgefrekvens (1072) er skræddersyet mod netop herpes virus.

Den anden gode ting ved at Virulite virker ved at styrke huden immunforsvar på celleniveau, er at det dermed har en forebyggende virkning. Forskning viser, at de personer der bruger Virulite oplever markant færre udbrud jo længere tid de bruger Virulite . Faktisk er der mange der bruger Virulite til forebyggelse i forbindelse med f.eks. en forkølelse. influenza eller stressede perioder, hvor man ofte får herpes angreb.

Se illustrationen til højre for at forstå Virulite behandlingscyklus og dens effekter:

Andre om Virulite

Én ting er, at lysterapi har klinisk dokumenteret effekt og er anbefalet af læger i Storbritannien. På Forkoelelsessaar.dk vil vi gerne sikre os, at produkter rent faktisk virker, og at der er bred enighed om det blandt andre mennesker, der lider af forkølelsessår. Vi har i redaktionen selv prøvet det, og i alle omgange endte det ud med, at der stort set ikke kom noget synlig sår. Så indtil videre er vi meget begejstret for produktet. Vi har dog også kigget på anbefaling på forum og kommentarer rundt omkring på nettet, og det er endnu ikke lykkes at finde nogle negative endnu.

First I was sceptical, but I must say: This product is the BEST.  I have purchased several of this item now for all my family members. A must have in your medicine chest.

 

very pleased I have used Virulite for years Virulite being the updated version. before I used this product I suffered regular monthly cold sores and cream was not very helpful. It is very rare I ever get a cold sore anymore.

 

If you do the first treatment as soon as you first feel the tingle, the cold sore usually never shows up at all. If not, you can heal it very quickly if you use this as directed. Great product!

 

I love this! I don't know why it isn't in my purchase history to show a verified purchase, but I bought it in January after I had my last twice-a-year HUGE cold sore below my lip that is usually about the size of a quarter. This was my first chance to test it out and it is sooooooo awesome!!!

Kilde: JDHarris og Amazon

 

bestil her knap link til forhandler

✓ Dokumenteret effekt mod herpes-virus
✓ Få fri fragt via linket ovenfor

Herpotherm vs. ViruLite

I 2017 er der kommet endnu et produkt på markedet mod forkølelsessår. Det nye produkt kaldes Herpotherm, og kan på flere områder sammenlignes med ViruLite. Begge apparater er eletronisk drevne via batterier og helt uden kemikaljer.

Herpotherm virker ved at anbrige det på virusinfektionen, hvorefter der tændes for apparatet. På 4 sekunder opvarmes området til 51 grader hvorefter maskinen fjernes.

Via vores brevkasse har vi fået både henvendelser og tilbagemeldinger på produktet, og vi oplever langt fra lige så stort tilfredshed og begejstring for Herpotherm, som vi får fra ViruLite. Selvom Herpotherm er godkendt til forhandling i Danmark, er det ikke FDA-godkend og CE-mærket, som tilfældet er med ViruLite. Selvom ViruLite er noget dyrere, så er vores vurdering, at bedst kan stå inde for ViruLite, da det både er mere verificeret, dokumenter samt nyder større popularitet blandt brugerne. 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.