TEST
252013jul
Mindre stress færre forkølelsessår

Mindre stress færre forkølelsessår

Det er ikke blevet videnskabeligt dokumenteret om sport og motion hjælper mod forkølelsessår. Når det er sagt, så hænger sundt velværd og lavt stress-niveau og hyppigheden af et forkølelsessårs udbrud alligevel sammen. Sørger du for at spise sundt og dyrke regelmæssig motion, giver du dig selv de bedste forudsætninger for at få færre udbrud. Det er sværere at behandle et forkølelsessår, hvis du er stresset, da virus derved vil have bedre forudsætninger for at udvikle sig, hvilket besværliggør behandlingen. Det skyldes i høj grad at immunforsvaret er påvirket i høj grad af mængden af stress og ydre pressfaktorer.

Stress er en af de mest hyppige årsager, som får danskerne hver eneste år til at få det ene udbrud efter det andet. Når du har uro i kroppen, er du mere sårbar overfor sygdom og det er også inklusiv forkølelsessår. Der findes mange måder at bekæmpe stress på, og det kan du læse i denne artikel.

Giv dig selv et wellnessophold

wellness mod stress

Du kan med fordel give dig selv et wellnessophold og invitere en ven med. Afslapningen og den personlige pleje er utroligt godt for psyke og din sundhed. Jo mere du slapper af, jo mindre stresset vil din krop. Udvalget i Danmark er enormt, da der findes rigtig mange steder, som tilbyder luksus wellness. Du kan med fordel bestille et gavekort til dig selv eller en ven via Sendentanke.dk, som har et stort oversigt over forskellige hoteller og ophold.

Der findes mange forskellige måder af stresse af på, og nogle foretrække ikke afslapning. Det er individuelt, og du kan sagtens tage ud og løbe en tur eller prøve nye aktivitet, som skaber endorfiner i kroppen. Her kan du også med fordel tage et kig hos Sendentanke.dk, da de tilbyder gavekort til alle mulige forhandlere.

Sørg for at motionere mere

Motion er sundt, og på trods af det ikke er videnskabelig dokumenteret mod forkølelsessår, har det en meget positiv effekt på dit stressniveau. Du vil føle dig sundere og mere glad, hvilket også udløser de helt rigtige endorfiner og endnu engang vil du have oplevelsen af, at livet er dejligt og fantastisk.

Læs bl.a. hvordan motion heler et sår hurtigt.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.